Super Vero: Prioritet zdravstvenim radnicima Studio B, marketing

Objavljeno: 23.04.2020. 11:25 Izmenjeno: 23.04.2020. 11:25

U želji da podrži zdravstvene radnike, iskaže im zahvalnost i olakša svakodnevnicu, Super Vero im je obezbedio prioritet pri ulasku i kupovini, i tako će ostati sve do okončanja vanrednog stanja.

Situacija u kojoj se gotovo iznenada našao ceo svet učinila je da bolje vidimo ljude koji su iz dana u dan na svojim radnim mestima, čime doprinose da se i u vanrednim okolnostima život odvija normalno. Na “prvoj liniji vatre” nalaze se zdravstveni radnici koji već više od mesec dana brinu o zdravlju obolelih od virusa Covid-19, ujedno vršeći neprekidnu edukaciju stanovništva o merama prevencije i zaštite. Bez pogovora, bez radnog vremena, bez odmora – postali su heroji nacije.

Iako ih u ovom trenutku profesija izdvaja od ostalih građana, ne smemo zaboraviti da su svi oni nečija deca, prijatelji, komšije, a pre svega ljudi koji, baš kao i mi, uz posao imaju životne potrebe. U želji da ih podrži, iskaže im zahvalnost i olakša svakodnevnicu, Super Vero je zdravstvenim radnicima pružio prioritet pri ulasku i kupovini i tako će ostati sve do okončanja vanrednog stanja,

Ova odluka već se sprovodi, a iz Super Vera poručuju zdravstvenim radnicima da se po dolasku u bilo koji od njihovih objekata odmah obrate obezbeđenju, pokažu zdravstvenu legitimaciju na osnovu koje će im, bez čekanja u redu, biti omogućen ulazak. Pošto izaberu željene namirnice potrebno je da se jave na Info pult, odakle će ih neki od Super Vero zaposlenih ispratiti do kase i obezbediti prvenstvo prilikom plaćanja.

Pokažimo solidarnost i podržimo one koji se svakodnevno bore za ljudske živote, navodi u saopštenju Super Vero.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana