Studio B vratiti na staru poziciju Total TV platforme Studio B

Objavljeno: 18.03.2020. 08:10 Izmenjeno: 19.03.2020. 11:31

RTV Studio B obaveštava gledaoce da je program naše televizije, bez ikakvog objašnjenja i najave ukinut iz ponude Total TV-a u vlasništvu operatora digitalne i analogne kablovske televizije SBB. O ovome su nas obavestili brojni gledaoci, koji neprestano zovu našu kuću protestujući zbog ove skandalozne odluke.

Od 16. marta 2020. program naše televizije više nije dostupan korisnicima Total TV platforme, o čemu nismo zvanično bili obavešteni. Iznenadio nas je veliki broj mejlova i poziva gledalaca iz cele Srbije, iz regiona i iz celog sveta, koji od nas očekuju objašnjenje i hitno “vraćanje“ Studija B na staru poziciju.

Studio B je jedini lokalni medij za područje Beograda i ekskluzivno svojim programom pokriva područje prestonice, sa oko dva i po miliona stanovnika. Samo lokalnim vestima – društvenim, komunalnim, obrazovnim i kulturnim, posvećeno je čak šest i po sati našeg programa uživo. Jedini smo elektronski izvor informacija o životu u Beogradu. U trenutku ugrožene bezbednosti svih stanovnika prestonice, razumljiva je burna reakcija svih korisnika Total TV, bilo da su oni iz delova grada gde nema kablovskih operatera, iz drugih mesta u Srbiji i oni najbrojniji – državljani Srbije širom sveta čije su porodice u Beogradu.

Studio B je za sve njih ponavljamo jedini izvor lokalnih infromacija u ovoj izuzetno teškoj situaciji, kao što je bio i tokom poplava 2014. ili bombardovanja 1999. godine.

TV i radio program Studija B građani mogu da prate uživo na sajtu http://www.studiob.rs

 

3 Responses to “Studio B vratiti na staru poziciju Total TV platforme”

 1. SSNAZZI каже:

  A zašto je bio uklonjen ?

 2. Jasna каже:

  Jos nesto. Sada mi je N1 zamenio Studio B. Jasno je zasto.

 3. Dragan каже:

  Molim Vas da vratite Studio B na TotalTv.
  Unapred zahvalan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina

Trenutna temperatura 21°C

Grmljavina

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana