Studio B pomogao još jednoj porodici Studio B

Objavljeno: 08.04.2020. 14:09 Izmenjeno: 08.04.2020. 14:09

Naša medijska kuća pokrenula je veliku akciju pomoći starim i ugroženim sugrađanima u Beogradu za vreme vanrednog stanja. Svakog dana zaposleni Studija B obilaze gledaoce i slušaoce kojima je potrebna pomoć i podrška u ovoj teškoj situaciji i trude se da u okviru trenutnih mogućnosti daju svoj doprinos u borbi protiv korona virusa.

Na vrata najstarijih Beograđana, koji zbog zabrane kretanja ne mogu da izlaze iz svojih domova, i narednih dana zakucaće poznata televizijska lica naše medijske kuće.

Briga da najstariji i u ovom trenutku najugroženiji sugrađani dobiju sve što im je potrebno i želja da znaju da nisu sami i da postoje ljudi koji brinu za njih neki su od razloga koji vode zaposlene na Studiju B.

Zadovoljstvo zbog međusobnog susreta i ovog puta bilo je očigledno, a bračni par Veselinović ispričao nam je kako izgleda njihov dan.

U godini kada naša medijska kuća obeležava 50 godina postojanja trudimo se da i u vanrednim okolnostima budemo tu i opravdamo poverenje koje su nam Beograđani ukazali. Sa nesmanjenom željom nastavićemo i u godinama koje dolaze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 19°C

Grmljavina sa kišom

Četvrtak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 24°C
Min: 15°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana