Stojčić: Krajnji rok za završetak radova u Karađorđevoj ulici 31. januar Beoinfo

Objavljeno: 12.01.2020. 11:56 Izmenjeno: 13.01.2020. 11:42

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić izjavio je  da je On je naglasio da su završeni svi infrastukturni radovi koji su, kako je rekao, bili veoma obimni.

Glavni gradski urbanista Marko Stojčić izjavio je  da je krajnji rok za završetak radova na rekonstrukciji Karađorđeve ulice 31. januar.

On je, gostujući na televiziji Pink istakao da su završeni svi infrastukturni radovi koji su, kako je rekao, bili veoma obimni.

–Radovi su obuhvatili pet do šest metara ispod kote kolovoza. Zamenjena je sva instalacija i sada se obavlja završni deo posla popločavanjem trotoara. To je najsporniji deo posla, jer otežava funkcionisanje građana koji žive u ovom delu grada – istakao je Stojčić i zahvalio se građanima na stppljenju.

On je podvukao da je izvođaču radova naloženo da ti radovi moraju da budu gotovi do 31. januara, kao i da je bitan kvalitet radova. Trenutno je na terenu više od 70 ljudi i očekujemo da će taj poslednji rok biti ispoštovan, istakao je Stojčić i dodao da gradski čelnici svakodnevno imaju sastanke sa ljudima koji izvode radove.

–Tako veliki radovi nisu uvek predvidivi – ni kod nas, ni u svetu. Na rekonctrukciji parka Vojvode Vuka, Topličinog venca i Trga republike nije bilo ni dana kašnjenja. Imamo kašnjenje u Karađorđevoj i Ulici 27. marta, ali treba istaći da je ovo najsveobuhvatnija rekonctrukcija javnog prostora posle Drugog svetskog rata. Naša obaveza je da svaki javni prostor rekonctruišemo kako bi svi građani Beograda imali jednake uslove. Druga opcija je da ne radimo ništa, što nemamo pravo – zaključio je glavni gradski urbanista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 5°C

Pretežno oblačno

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 12°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana