Stojčić: Jovanović laže i obmanjuje građane Studio B

Objavljeno: 14.10.2019. 17:46 Izmenjeno: 14.10.2019. 17:48

Član Glavnog odbora SNS-a Marko Stojčić reagovao je na kritike šefa odborničke grupe SzS u Skupštini grada Beograda Nikole Jovanovića u vezi sa Starim savskim mostom, navodeći da Jovanović ništa ne zna, a misli da sve zna i da je reč o osobi koja laže i obmanjuje građane…

Da Jovanović bar nešto zna o funkcionisanju i potrebama grada, kaže Stojčić, znao bi da je Beogradu neophodan most sa većom propusnom moći i to baš na ovom mestu – most sa četiri saobraćajne trake, biciklističkim i pešačkim stazama. Znao bi takođe da je izgradnja novog mosta na mestu starog najjeftinije rešenje jer postoje pristupne saobraćajnice koje se samo šire, ne moraju da se grade nove i ne moraju da se menjaju urbanistički planovi i ruše zgrade, pošto izgradnja svakog novog mosta podrazumeva i izgradnju portala za pristup, a to u gradu kao što je Beograd znači rušenje postojećih objekata. Ali ne zna, poručuje Stojčić.

On je Jovanoviću poručio da bi o tome kako izgleda izgraditi most bez pristupa mogao da pita „svog gazdu“ Dragana Đilasa. Njegov gazda je izgradio Most na Adi bez pristupnih saobraćajnica, pa sada nama treba skoro 160 miliona evra da povežemo saobraćajno most sa drugim delovima grada, kaže Stojčić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana