Stefanović:Uredićemo ono što nije poslednjih 50 godina Tanjug

Objavljeno: 01.02.2018. 21:29 Izmenjeno: 01.02.2018. 22:26

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je večeras sa stanovnicima naselja Krnjača, u opštini Palilula gde je rekao da se opštinske i gradske vlasti trude da u tom, ali i drugim beogradskim naseljima, urede ono u šta se nije ulagalo poslednjih 50 godina.

foto Tanjug

Kao prioritet istakao je izgradnju i obnovu vodovodne i kanalizacione mreže, povećanje broja autobusa na određenim linijama gradskog prevoza, izgradnju novih autobuskih okretnica, ali i brigu o najstarijim sugrađanima.

On je istakao da je veliki problem naselja Krnjača neuređena vodovodna i kanalizaciona mreža i kako je rekao, na uređenju je insistirao i gradonačelnik Beograda.

Ono što je zajednički zaključeno je da novac, u iznosu od preko 38 miliona evra, koji bi trebalo na proleće da se izdvoji za ovu namenu, bude utrošen na postavljanje novih cevi i kolektora.

Stefanović je rekao da je primetno da opština Palilula izuzetno brine o svojim sugrađanima i da postoji dobra sinergija opštinske, gradske i republičke vlasti.

Dodao je da pored snažne saradnje i pritiska da se sve uradi i pre nego što građani očekuju, postoji i briga o njima, jer se kroz razgovor mogu čuti njihovi priotiteti, koji treba da budu prioriteti za grad i koji moraju biti realizovani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana