Stefanovic:Sprečićemo bilo kakvo ugrožavanje Vučića Tanjug

Objavljeno: 21.01.2022. 23:16 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:52

Kao potpredsednik Vlade i ministar odbrane mogu da uverim javnost da će vojne službe bezbednosti i naša specijalna jedinica Kobre preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti da spreče bilo kakvo ugrožavanje predsednika Vučića.

Potpredsednik vlade i ministars odbrane Nebojša Stefanovć kaže da su informacije o planu da se izvede atentat na predsednika Aleksandra Vučića veoma ozbiljne i da ih je Srbija dobila od jedne od država članica EU koja ima osnov za posedovanje takvih saznanja.

On je dodao da ovom trenutku ne može da ponudi više informacija javnosti, ali je naglasio da bezbednost predsednika Republike nikada nije naivna stvar, posebno, kaže, sada ne može da razume one koji, iako ne poseduju nijednu od ovih informacija, sa nipodaštavanjem govore o njima, „ne razumevajući, da ne kažem nešto teže, koliko je ozbiljna pretnja po život Aleksandra Vučića“.

„Sve radnje koje preduzimaju državni organi na zaštiti bezbednosti i života predsednika sprovode ciljano i na najvišem profesionalnom nivou. i sasvim sam siguran da imaju dovoljno znanja i sposobnosti i da se radi o vrhunskim obaveštajcima i specijalcima“, naveo je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana