Stefanović:Napadaju Vučića,misle da im je on prepreka Studio B

Objavljeno: 29.11.2020. 11:36 Izmenjeno: 30.11.2020. 10:03

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović osudio je  pokušaje dela opozicije da se kriminalizuje porodica predsednika Aleksandra Vučića i pretnje upućene njegovoj deci, jer smatraju da im je on jedina prepreka za dolazak na vlast

Deo opozicije pokušava da predstavi  Vučićevu porodicu kao vlasnike imovine da bi se onda ispostavilo da su u stvari vlasnici imovine Dragan Đilas i njegova porodica, kaže ministar odbrane Nebojša Stefanović. On je gostujući na TV Pink osudio te  pokušaje dela opozicije da se kriminalizuje porodica predsednika Aleksandra Vučića , jer  kako je ocenio, smatraju da im je on jedina prepreka za dolazak na vlast.

Ministar Stefanović kaže   da jedan deo opozicije već duže vreme  plasira brojne neistine  u nameri da stvori atmosferu u kojoj su predsednik države i njegova porodica kriminalizovani  kao I da su vlasnici brojnih nekretnina. Međutim, ističe Stefanović,  ispostavilo se da velikim brojem nekretnina raspolaže Dragan Đilas I članovi njegove porodice. Napade  na predsendika države i njegovu porodicu,Stefanović smatra licemernim.

Stefanović kaže da se čak i pored  svih dokaza  ponovo pokreću  licemerne kampanje. A kako zaključuje, jedini cilj takvih kampanja jeste povratak na valst, uprkos volji naroda.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno oblačno

Utorak
Kiša

Max: 12°C
Min: 10°C

Kiša

Vremenska prognoza za 5 dana