Čekaju se rezultati tragedije u AMS S Tanjug

Objavljeno: 23.02.2019. 13:06 Izmenjeno: 23.02.2019. 13:48

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da nema novih informacija u vezi s tragedijom koja se juče dogodila u sedištu AMS S-a u Beogradu, a u kojoj je ubijen predsednik te organizacije Mirko Butulija, navodeći da se čekaju rezultati istrage.

 

Stefanović je istakao da se dogodila užasna tragedija koja je duboko potresla sve one koji su poznavali i Mirka Butuliju i Predraga Ðurđeva i izrazio saučešće porodicama.

„Prve inicijalne informacije su bile protivurečne. Mi sad čekamo rezultate istrage. Hoćemo da se ona u potpunosti završi. Ne mogu da kažem da postoje neke nove informacije u odnosu na one od juče koje smo već objavili“, rekao je Stefanović novinarima na graničnom prelazu Batrovci.

On je naveo da će bilo i netačnih informacija da je Predrag Ðurđev njegov kum, i prokomentarisao da je to bio način ili da se uveća tragedija ili da se taj događaj prebaci na politički teren.

„U svakom slučaju, užasno je i strašno kad ljudi izgube život na takav način“, rekao je Stefanović.

Predsednik AMS S-a Mirko Butulija podlegao je juče povredama nakon što je u njega pucao generalni sekretar AMS S-a Predrag Ðurđev, koji je potom izvršio samoubistvo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana