Stefanović: Uvek ćemo slušati šta građani žele Tanjug

Objavljeno: 11.06.2020. 19:33 Izmenjeno: 11.06.2020. 19:33

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je  prilikom obilaska barajevskog naselja Beljina da za SNS ne postoje male i velike opštine, zato radi na tome da obezbedi investicije za svaki kutak naše zemlje.

TANJUG/ FOTO SNS/bs

Stefanović je sa građanima Beljine razgovarao o tome šta je urađeno u prethodnom periodu i naglasio da lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ želi da zajedno sa građanima definiše šta su najvažniji prioriteti ubuduće.

„Uvek ćemo slušati glas naroda i šta građani žele. Hoćemo da brinemo o svakom delu Beograda, kao i cele zemlje. Za nas ne postoji mala ili velika opština ili mesto koje nije dovoljno veliko da bi se u njega investiralo. Hoćemo da investiramo u vodovod i u puteve, baš kao što se ovde vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, zalagala i uspela da obezbedi da se asfaltira stotinu kilometara puteva“, poručio je Stefanović.

On je najavio da će opština, Grad Beograd i Republika Srbija nastaviti da investiraju u Barajevo.

„Hoćemo da pomognemo da i ljudi koji žive u ovoj opštini osete kvalitetniji život, da imaju razvijenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu i na severu i na jugu opštine, ali isto tako da se nastavi, pored prvih 100 kilometara puteva urađenih u prethodne četiri godine, izgradnja novih stotina kilometara puteva, kojima ćemo poboljšati kvalitet putne mreže. Naravno, hoćemo da obezbedimo i nove investicije i da razgovaramo o tome kako da se unapredi privreda ovog kraja. Hoćemo da privučemo investitore u novu industrijsku zonu koju će opština definisati. Ta vrsta brige o ljudima uvek je najvažnija“, zaključio je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 17°C

Slaba kiša

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana