Stefanović: SNS garantuje politiku dela Tanjug

Objavljeno: 16.06.2020. 20:44 Izmenjeno: 16.06.2020. 20:44

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je u Lazarevcu da lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ posebnu pažnju posvećuje i našim najstarijim sugrađanima.

„Želimo da pokažemo tu vrstu brige i pažnje prema penzionerima, kakvu su oni pokazivali prema našoj zemlji gradeći opštine i gradove. Za naše penzionere hoćemo najbolje uslove, hoćemo da ti ljudi osete da su važan deo našeg društva i da ih niko nije zaboravio. Njihovo znanje i iskustvo potrebno je Srbiji i treba ga iskoristiti u stvaranju i boljeg Lazarevca i cele zemlje“, rekao je Stefanović.

On je istakao da jedino lista pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić – Za naša decu“ može da garantuje politiku dela.

„Da će sve što smo rekli biti izgrađeno i biti učinjeno i to ne može da uradi ni jedna mala lista, mala politička stranka niti grupa građana. Te stranke imaju pravo da se bore, ali one se bore za svoje interese i za interese svojih parcijalnih grupacija. Naša lista se bori za čitavu Srbiju, zemlju velikih infrastrukturnih projekata i ulaganja, poput izgradnje isključenja na auto-put i uređenja jezera Očaga u jednoj od najvećih beogradskih opština Lazarevcu“, rekao je Stefanović.

On je zahvalio svim ljudima u opštini Lazarevac koji su u prethodne četiri godine vredno radili boreći se da Lazarevac postane bolje mesto za život i istakao da je uveren da ćemo zajedno ujedinjeni i u narednim godinama graditi bolji život za sve ljude koji žive u ovoj opštini, saopštio je Gradski odbor SNS. (Kraj) /dž

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana