Stefanović sa studentima bezbednosti o saradnji Tanjug

Objavljeno: 09.06.2020. 16:02 Izmenjeno: 09.06.2020. 16:02

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je  da bez sadejstva svih bezbednosnih službi, njihovog zajedničkog rada, razmene informacija i postupanja u najboljem interesu građana, nije moguće uspostaviti dobar sistem bezbednosti.

TANJUG / MINISTARSTVO UNUTRASNJIH POSLOVA / an

On je tokom razgovara sa polaznicima 9. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane, koji su posetili Ministarstvo unutrašnjih poslova, ocenio i da je saradnja svih srpskih službi bezbednosti, Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane i Bezbednosno-informativne agencije, intenzivna i čvrsta, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Prema njegovim rečima, bezbednost u širem smislu podrazumeva i finansijsko-ekonomsku stabilnost, jer samo zemlja koja ekonomski napreduje ima mogućnost da gradi i jača sistem bezbednosti.

Pomoćnik ministra i načelnik Sektora za ljudske resurse Katarina Tomašević upoznala je polaznike 9. klase sa organizacijom Ministarstva unutrašnjih poslova kroz predavanje na temu „Organizacija, zadaci i pravci razvoja MUP-a“.

Tokom posete Ministarstvu unutrašnjih poslova, polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane obišli su i Sektor za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije i Jedinicu za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Delimično oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana