Stefanović: Obradovićeve tvrdnje o JBS izmišljotine Tanjug

Objavljeno: 20.01.2020. 17:09 Izmenjeno: 20.01.2020. 17:11

Član predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović izjavio da je potpuna izmišljotina tvrdnja predsednika Dveri Boška Obradovića da vladajuća stranka priprema smanjenje broja birača u jedinstvenom biračkom spisku.

„Obradović je danas, kao i obično, potpuno izmislio svaki podatak koji je pomenuo, ovoga puta pokušavajući da obmane građane Srbije kako će navodno broj birača u biračkom spisku biti manji za gotovo dva miliona“, naveo je Stefanović u pisanoj izjavi.

On je istakao da je broj birača gotovo identičan onom iz 2017. godine i umanjen samo za broj preminulih i onih koji po zakonu više nisu državljani Srbije.

I pored toga, dodaje Stefanović, Obradović nedostatak suštinskog političkog programa i afere Dragana Ðilasa i „drugih klanova svoje koalicije“, pokušava da prikrije novim izmišljotinama, koje su samo deo njihove kampanje „zasipanja“ javnosti lažnim informacija i vestima.

Stefanović je podsetio da danas svaki građanin Srbije ima mogućnost da proveri da li je u biračkom spisku, i to i elektronski i lično uvidom u izvod iz biračkog spiska, što, kaže, samo potvrđuje da su Obradovićeve tvrdnje besmislica.

„Podsećam građane da su predstavnici SzS-a slične laži iznosili i kada su besramno tvrdili da je na beogradskim opštinama upisano 15.000 novih birača, a ispostavilo se da se radi o potpunim izmišljotinama. Za te laži građanima se nikada nisu izvinili“, kaže Stefanović.

On je dodao da je sada jasno da građani žele da izađu na izbore i opredele se za svoju budućnost, a da Ðilas i Obradović više ne znaju šta će novo da izmisle kako bi opravdali krah njihovog političkog delovanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana