Stefanović: Istragom utvrđeno da Vučić i njegov brat nisu imali komunikaciju sa Koluvijom Studio B, Danas

Objavljeno: 27.05.2020. 13:14 Izmenjeno: 27.05.2020. 19:58

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je  potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da prestane da laže i blati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovog brata i profesionalce iz policije i tužilaštva i istakao da će sudski proces pokazati istinu o slučaju „Jovanjica“.

Stefanović ističe da, u intervjuu za Danas, Aleksić ponovljenim lažima pokušava da manipuliše građanima Srbije, kao i da u to, pored bezbednosnih službi, pokušava da uvuče i srpsko tužilaštvo.

Kao dokaze za te tvrdnje Stefanović je rekao da je istraga utvrdila da ni predsednik Vučić, ni njegov brat nikada nisu imali telefonsku komunikaciju sa Koluvijom, da su veštačenje sprovodili eksperti koji decenijama rade u službama bezbednosti i koji su veštačenjem utvrdili da Koluvija nikada nije komunicirao sa Aleksandrom i Andrejom Vučićem.

„Policijski profesionalci koji su vodili i učestvovali u istrazi javno su demantovali da su bilo kada čuli za takvu informaciju, da su bilo kada došli do indicije da se nešto tako desilo, a  pogotovu da su takvu informaciju ili bilo kakvu drugu informaciju iz istrage dali Miroslavu Aleksiću“, rekao je Stefanović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana