Stefanović: Ðilas i Obradović Srbiju gledaju očima „gladnim plena“ Tanjug

Objavljeno: 02.12.2019. 19:26 Izmenjeno: 02.12.2019. 19:26

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je popodne da Boško Obradović i pripadnici bivšeg režima Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i drugi Srbiju gledaju isključlivo očima „gladnim plena“.

„Osim što je patološki lažov, kojem možete da vidite da laže čim otvori usta, Boško Obradović je i deo kriminalne organizacije Dragana Ðilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, „Telekoma Srbije“ i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine“, naveo je Stefanović u saopštenju.

Da li će tužioci i sudije u istragama uspeti da dođu do ključnih nosilaca korupcije iz tog vremena ili će odgovarati samo njihovi direktori i izvođači nečasnih radova poput Ðilasovog kuma Aleksandra Stamenkovića, bivšeg direktora „Gradske čistoće“, koji je kroz nameštene tendere za podzemne kontejnere opljačkao Beograđane, zaista ne znam, kaže Nebojša Stefanović, ali, dodaje, građani Srbije znaju ko je tada bio na čelu zemlje i ko je predvodio pljačku.

„Poseban nonsens predstavlja činjenica da u moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Ðilas više nisu u stanju ni da se opredele da li sam najbliži saradnik Aleksandra Vučića ili vodim rat protiv njega“, navodi Stefanović i podseća da je više puta rekao da je Vučiću potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

Podseća i da je mnogo puta ponovio i da je ponosan što je deo tima koji je umnogome popravio katastrofalno stanje koje su građanima ostavili Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični.

„Sada mi je i potpuno jasno da oni Srbiju vide samo očima koje su gladne plena, sukoba oko fotelja, željne klanova, jer to je jedini način na koji oni doživljavaju bavljenje politikom i jedina budućnost kakvu bi namenili Srbiji“, zaključio je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 33°C
Min: 20°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana