Štefanek sa osnovcima na Sava Promenadi Studio B,Tanjug

Objavljeno: 24.09.2016. 17:37 Izmenjeno: 24.09.2016. 21:46

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek, družio se na Sava Promenadi sa beogradskim školarcima, imao trening sa njima , demonstrirao im osnovne zahvate uz simulaciju borbe .

Naš rvač je sa decom učestvovao i u nekoliko  interaktivnih  igara, posebno osmišljenih za ovu priliku.

Davor Štefanek je inače, prvi reprezentativac Srbije , koji je osvojio medalju i to zlatnu na Olimpijskim igrama i Riju, a evo sada , mesec dana po završetku igara , pokušava  da taj sport kojim se bavi  i koji našoj široj javnosti nije medijski bio predstavljen na  dovoljno prepoznatljiv ili prihvatljiv način, približi i to u direktnom kontaktu sa publikom.

Za Sava promenadu , posebno interesantnu destinaciju  kao najzahvalnija publika za praktičnu nastavu , izabrani su osnovci beogradskih škola.

Bilo je zanimljivo pratiti , trening , neke osnovne zahvate u rvanju , simulaciju borbi u kojoj je glavni akter bio Davorov brat Daniel, takođe rvač.

Posle održanog časa, na kojem su bila i deca koja već treniraju rvanje, neka su izrazila želju da se oprobaju u ovom borilačkom sportu, počelo je večernje druženje Štefaneka sa osnovcima, odnosno takmičenja u igrama koje su posebno osmišljene za ovu priliku i za Sava promenadu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana