Stanisavljević:Izgradili efikasan sistem socijalne zaštite Tanjug

Objavljeno: 06.06.2020. 11:48 Izmenjeno: 06.06.2020. 10:50

Narod zna šta želi i kakvu politiku, a to je politika Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, odgovorna vlast i odgovoran sistem socijalne zaštite, kaže članica Glavnog odbora SNS Nataša Stanisavljević.

„Pre šest godina smo postavili ciljeve i oni su – da više nikada u Beogradu neće kasniti socijalna pomoć, da ćemo isplaćivati redovno sva davanja ka porodiljama i da ćemo izgraditi odgovoran sistem socijalne zaštite koji je uvek tu da pomogne svojim sugrađanima“, istakla je Stanisavljević.

Prema njenim rečima, uspostavljena su nova prava, nove usluge socijalne zaštite, proširen je obim postojećih, što znači direktna podrška i pomoć ka građanima.

„U proteklom periodu smo renovirali i obnovili 31 objekat ustanova socijalne zaštite. Pokrenuli smo 15 novih prava i usluga, što znači da ih je sada u Beogradu ukupno 44, koji direktno pomažu našim sugrađanima“, rekla je Stanisavljević i dodala da su pojedine usluge i prava po prvi put uspostavljena, poput ličnih pratilaca, personalnih asistenata, pomoći u kući za decu sa smetnjama u razvoju i mnoge druge.

„Izgradili smo najefikasniji sistem koji svakodnevno funkcioniše, mi smo tu za svakog kome je naša podrška i pomoć potrebna. To je politika Srpske napredne stranke, to je politika odgovornosti ka sugrađanima, efikasnog sistema socijalne zaštite koji je tu da pomogne i da se svi zajedno borimo za bolju budućnost“, zaključila je Stanisavljević, saopštio je Gradski odbor SNS Beograda.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 16°C

Vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana