Srpska lista:Žalosno čime se sve Priština služi da bi nas oblatila tanjug

Objavljeno: 21.07.2022. 11:25 Izmenjeno: 23.07.2022. 11:06

Takođe, Srpska lista poziva i medije u Beogradu da, kako kažu, zadrže nivo profesionalnosti i ne prenose kvazi-vesti koje se sastoje od izmišljotina, laži i neimenovanih, odnosno, nepostojećih izvora.

Srpska lista je saopštila da je više nego žalosno čime se pojedini mediji u Prištini služe, pa i izmišljanjem izvora, samo da bi oblatili tu stranku, koja je legitiman predstavnik srpskog naroda na KiM, sa više od 90 odsto podrške građana.

Srpska lista time je reagovala na pisanje pojedinih kosovskih medija, koji su preneli izjavu neimenovanog visokog zvaničnika SAD u kojoj je „podsetio SL da je njen potpredsednik Milan Radoičić na crnoj listi SAD“.

„Više je nego žalosno čime se služe pojedini mediji u Prištini koji u želji da oblate Srpsku listu izmišljaju navodne, neimenovane, ili bolje reći nepostojeće izvore koji navodno upozoravaju našu partiju“, navode u Srpskoj listi.

Na sve te, kažu, smešne laži i izmišljotine, odgovaraju da Srpska lista ima svoje organe i predstavnike koji svakodnevno imaju kontakte sa međunarodnim predstavnicima, imenom i prezimenom, a ne izmišljene kao mediji u Prištini.

„I niko nikakvo upozorenje nije poslao našoj stranci, niti ima razloga da to čini, jer smo mi legalni i legitimni predstavnici srpskog naroda sa više od 90 odsto podrške“, poručuju iz Srpske liste.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana