Srpska kuća u Podgorici čestitala Dan državnosti Srbije Tanjug

Objavljeno: 15.02.2022. 15:02 Izmenjeno: 15.02.2022. 15:02

kolektiv “Srpske kuće“ se najiskrenije pridružuje čestitkama i željama za srećnu i bogatu budućnost Srbije i svekolikog srpskog naroda”, navodi se u čestitki.

Srpska kuća u Podgorici čestitala je Dan državnosti Srbije, građanima, predsedniku Aleksandru Vučiću i vladi porukom da je snažna Srbija garancija mira na Balkanu.

“Građanima Republike Srbije, predsedniku Aleksandru Vučiću i vladi, čestitamo Dan državnosti, uz želju da bratska Srbija i dalje nastavi putem sveukupnog prosperiteta.” navodi se u saopštenju Srpske kuće.

Navodi se da je ekonomski snažna, demokratski stabilna i vojno jaka Srbija temeljna snaga i garancija mira na Balkanu i zaštitnica svih Srba, ma gde bili.

„Zahvalni za nesebičnu podršku naporima “Srpske kuće“ da što efikasnije obavlja svoju kulturnu misiju i bude prostor za predstavljanje i emancipaciju kulturnih i drugih sadržaja i sigurna adresa srpskih stvaralaca svih profila, kolektiv “Srpske kuće“ se najiskrenije pridružuje čestitkama i željama za srećnu i bogatu budućnost Srbije i svekolikog srpskog naroda”, navodi se u čestitki.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 30°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana