Srbija da krajišnicima bude majka, a ne maćeha Tanjug

Objavljeno: 11.06.2020. 11:14 Izmenjeno: 11.06.2020. 11:14

Predstavnici Koalicije Za kraljevinu Srbiju danas su u Kruševcu ocenili da je sramota da u Srbiji prioritet u zbrinjavanju imaju migranti a ne „braća iz Krajine“ i poručili da Srbija treba krajiškim Srbima da bude majka, a ne maćeha.

„Nama borcima iz Srpske Krajine treba da se prizna borački staž i država da zalegne za nas u imovinskom sporu sa Hrvatskom. Sramota je da su migranti prioritet u zbrinjavanju, a ne naša braća iz Krajine. Mi podržavamo koaliciju Za kraljevinu Srbiju“, rekao je predstavnik krajišnika i član Porkreta obnove krajevine Srbije Zoran Vujanić.

Koalicija Za kraljevinu Srbiju navodi da bi obnovom kraljevine svi Srbi na svetu imali veću podršku matice, jer bi srpski kralj bio kralj svim Srbima, a ne samo onima koji trenutno žive u Srbiji.

Predstavnici koalicije koju čini POKS, Monarhistički front Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista u Kruševcu razgovrali su sa meštanima i lokalnim predstavnicima stranke o podršci koju bi Srbija morala da pruži krajiškim Srbima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno vedro

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 20°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana