Spasić: Cilj lažnih ekoloških protesta da unesu razdor Studio B

Objavljeno: 03.12.2021. 12:41 Izmenjeno: 04.12.2021. 10:14

Srbe nije teško posvađati a upravo tome su služili lažni ekološki protesti koji su vrlo lukavo osmišljeni baš sa ciljem da unesu razdor među ljude, kaže za Studio B analitičar Boža Spasić.

Spasić je komentarisao nasilje u Srbiji tokom kojeg su demonstranti napadali građane na putevima.

Zahvaljući predsedniku Vučiću i njegovoj fantastičnoj poseti Rusiji, ističe Spasić,  Srbija će dobiti apsolutnu političku podršku Vladimira Putina i to najviše smeta opoziciji.

Okidač za protekle lažne ekološke proteste je bila više nego uspešna poseta predsednika Vučića Rusiji, naglašava analitičar Boža Spasić i dodaje da je nekima očigledno zasmetalo što je baš predsednik Aleksandar Vučić uspeo da izvuče toliku korist za našu zemlju.

Spasić kaže da je bivši gradonačelnik Šapca primer kako se ne radi u interesu građana.

„Funkcija političara je da nas mire, a nas trenutno svađa nakaradni politički pristup opozicije“,  napomnje Spasić.

Srbija je sa RioTintom već pre dolaska Vučića na vlast potpisala 9 ugovora, podseća Spasić i dodaje da je glavni apsurd,  da su sada oni koji su ih potpisivali, na čelu protesta protiv te kompanije.

„Građani suštinski ne treba da se plaše,  jer ovo su očekivane operacije određenog sloja našeg društva pred izbore“, kaže Spasić.

Naglašava da je Skupština Srbije već usvojila zakon o referendumu i dodaje da će opozicija imati priliku da ga menja jedino ako dođe na vlast. Dotle će, zaključuje Spasić, morati da ga poštuje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 17°C

Delimično oblačno

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 12°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana