Socijalna pravda ostaje prioritet delovanja stranke Tanjug

Objavljeno: 02.02.2018. 15:14 Izmenjeno: 02.02.2018. 15:14

Kandidat sa gradonačelnika Beograda sa liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija “ Aleksandar Antić i nestranački kandidati za odbornike Toma Fila i Radisav Šćepanović razgovarali su sa građanima Beograda o prioritetima SPS.

Adovokat Toma Fila rekao je da je SPS „jedina autentična levica“, sa programom i politikom usmerenom ka ljudima i brigom o siromašnima, saopštio je Gradski odbor SPS. Kako se navodi, socijalna pravda ostaje prioritet delovanja Socijalističke partije Srbije, koja u centar interesovanja javnosti hoće ponovo da vrati ideje humanosti, solidarnosti i socijalne brige o najširim slojevima stanovništva.

„Lista SPS i Jedinstvene Srbije predstavlja kvalitetne ljude koji znaju probleme ovog grada, a što je još važnije, tim koji je sastavio Aleksandar Antić zna da ih rešava “ , naglasio je profesor i direktor KBC „Dragiša Mišović – Dedinje“ Radisav Šćepanović. Srbija se danas razvija i gradi, otvaraju se nova radna mesta, zato levica mora svojim delovanjem da obezbediti primenu i poštovanje radničih prava, poručili su kandidati sa liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija “ u razgovoru sa Beograđanima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana