SNS:Jeremićevi saradnici pokazuju koliko ih poraz boli Tanjug

Objavljeno: 03.09.2020. 14:05 Izmenjeno: 03.09.2020. 14:05

Beogradski odbor SNS je kritikovao predstavnike Narodne stranke u Rakovici navodeći da pokazuju elementarnu političku nepismenost i neznanje.

„Za početak neka malo prouče poslovnik o radu Skupštine opštine, kao i Zakon o lokalnim izborima, pa će im onda, možda, biti jasnije da se sve odvija u zakonskim rokovima i onako kako je zakon propisao“, navedeno je u saopštenju koje je medijima dostavila informativna služba SNS.

Navodi se i da Jeremićevi saradnici „svojim pežorativnim govorom o novom rukovodstvu opštine jasno pokazuju koliko ih poraz boli i to što im građani ne veruju“.

„Građani Rakovice, njih 70 odsto, ukazalo je poverenje upravo politici Srpske napredne stranke i listi Aleksandar Vučić-Za našu decu, koja je pokazala da jednako brine i da jednako ulaže u svako naselje kako u Rakovici, tako i u čitavom Beogradu, politici koja šansu daje mladima i politici koja stvara bolju budućnost za svu našu decu“, navodi se u saopštenju.

Zbog toga, dodaju, „licemerno je da oni koji su Ðilasovi slepi poslušnici, oni koji su razorili Beograd i Srbiju, a samo u beogradskoj opštini Rakovica bez posla ostavili preko 20.000 ljudi danas nekome drže lekcije“.

Nasuoprot tome SNS poručuje da će kao i do sada da se bavi građanima i da brine o njima i njihovom interesu, a ne da se bavi uvredama na račun političkih protivnika, „a uvrede su očigledno jedini argument i politika Ðilasa, Jeremića i njihovih satelita jer drugo i ne znaju“.

Narodna stranka ranije danas navela je da opština Rakovica još nema predsednika iako su od lokalnih izbora protekla skoro tri meseca, a istovremeno tvrdi da u proteklih osam godina gotovo ništa nije urađeno na rešavanju problema građana.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Promenljivo oblačno

Max: 26°C
Min: 19°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana