SNS:Jeremić zatvarao vrata Srbiji,Janković se po svetu grči Tanjug

Objavljeno: 20.12.2017. 17:30 Izmenjeno: 20.12.2017. 17:30

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić putuje da bi za Srbiju postizao dobre i važne dogovore, i otvarao vrata koja su joj godinama, zbog „šibicarske spoljne politike“ Vuka Jeremića bila zatvorena.

„Ne čudi me da se pištoljdžiji Saši Jankoviću, koji se okružio Ðilasom, Šapićem, Miškovićem, Jeremićem i ostalim „poštenjačinama“, priviđa Sicilija iz osamdesetih godina.

„Za razliku od pištoljdžije Jankovića, koji u inostranstvo odlazi da bi se po hotelskim sobama grčio od stresa i besa, Aleksandar Vučić putuje da bi za Srbiju postizao dobre i važne dogovore i otvarao sva ona vrata koja su joj godinama, zbog šibicarske spoljne politike Jankovićevog partnera Vuka Limunovog Jeremića, bila zatvorena“, naglasio je u saopštenju.

Čini se, bar prema današnjim izjavama, kako ukazuje Jovanov, da je Janković počeo i u Srbiji da se grči od stresa i besa i to zato što je Vučić imao, za Srbiju uspešne posete Rusiji i Kubi.

„I time Janković pokazuje da su građani bili u pravu kada su procenili da je nedostojan mesta predsednika Republike, a nakon toga su i neki ljudi iz njegovog najbližeg okruženja došli do spoznaje da nije dostojan ni mnogo nižih pozicija“, rekao je on.

PSG je pozdravio, prethodno, jačanje saradnje sa Rusijom i svakom drugom državom, ali upozorio da Srbija istovremeno sve brže nazaduje na putu evropskih vrednosti, a da u zemlji caruju „kriminal, beda i strah“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 2°C

Sumaglica

Ponedeljak
Promenljivo oblačno

Max: 6°C
Min: -1°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana