SNS:Ðilas pokušava da izazove sukobe,decu niko nije pominje Tanjug

Objavljeno: 04.05.2020. 07:25 Izmenjeno: 04.05.2020. 20:29

Sramno je to što Dragan Ðilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima, saopštio je u nedelju uveče Gradski odbor Srpske napredne stranke i istakao da Ðilasovu decu niko nikada nije pominjao, za razliku od dece Aleksandra Vučića, koja su sve vreme bila sredstvo političke borbe.

„SNS podseća javnost da su za Dragana Đilasa i sve njegove najbliže saradnike deca Aleksandra Vučića sve vreme bila glavno sredstvo političke borbe“, navodi se u saopštenju te stranke.

„Od toga da Vukanu, koji je još beba, ne treba da bude oprošteno samo zato što mu je otac Aleksandar Vučić, preko Milice kojoj su pretili, nazivali je najpogrdnijim imenima i vređali i to opet samo zato što joj je Aleksandar Vučić otac, do Danila kome su čak i dok se borio sa virusom korona priželjkivali da završi na respiratoru i to opet jer je sin Aleksandra Vučića“, navodi se u saopštenju.

Decu Dragana Đilasa niko nije pominjao. Nikada. Dok se, upravo po Đilasovoj komandi, sa Aleksandrom Vučićem obračunavaju pominjući njegovu decu, navodi SNS.

Jedina politika, kako se dodaje, svih iz SzS jesu pretnje svakome ko ne misli kao oni.

Sramno je, ističe gradski odbor SNS, što Dragan Đilas pokušava da izazove sukobe, nasilje na ulicama i duboke podele koje bi dovele do fizičkih obračuna među građanima.

„Aleksandar Vučić se nije bavio nikakvom kampanjom, niti politikom, već isključivo borbom za živote građana Srbije. Nažalost, tako nešto za Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Sergeja Trifunovića i ostale iz SzS ne može da se kaže, jer su upravo oni sve vreme pandemije vodili političku kampanju protiv Aleksandra Vučića, njegove dece i porodice“, zaključuje SNS Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana