SNS: Šapić bi da opet hara Beogradom Tanjug

Objavljeno: 10.01.2018. 13:55 Izmenjeno: 10.01.2018. 13:55

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da je Aleksandar Šapić sve istaknutiji glasnogovornik „lopovsko tajkunske koalicije“.

Šapić bi sa sve Đilasom, Jankovićem, Jeremićem, a pod patronatom Miškovića opet da hara Beogradom, saopštava beogradski Gradski odbor SNS-a.

Naravno da je za Šapića Đilas bio prihvatljiv gradonačelnik, kada je kao njegova desna ruka okupirao ulicu na Savskom vencu, navodi se u saopštenju. Udruženi Šapić i Đilas, sa Miškovićem pod izgovorom da čine nešto za decu oteli su Pionirski grad, zarad 15. 000 evra i rijaliti programa, ugradili podzemne kontejnere za 6 miliona evra kroz koje su građani propadali, preplatili za 650 miliona rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra, napravili nefunkcionalni Pazl grad da bi svoj bankovini račun uvećali za desetine hiljada evra, stoji u saopštenju SNS-a.

Šapićevi rezultati bi bili baš kao i na lokalu: nepotizam, pljačka, zloupotreba dece i privatizovanje fondacije, nelegalna familijarna gradnja i okupacija Beograda, a sve zarad lične materijalne koristi, navodi SNS.

Beograđani će odlučiti da li žele povratak u prošlost, kada su Đilas i njegova produžena ruka Šapić, sa sve Miškovićem ostavili deficit od 20%, dug od 1,2 milijarde evra, oronule fasade, visoku stopu nezaposlenosti, ili će podržati rezultate rada odgovornih ljudi koji vole Beograd i koji su od našeg grada napravili metropolu, smanjili nezaposlenost za 20.000 i pretvorili Beograd u grad kranova sa 1.111 aktivnih gradilišta, saopštio SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 34°C
Min: 20°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana