SNS Šabac:Zelenović bi da još ostane na vlasti Tanjug

Objavljeno: 11.07.2020. 16:25 Izmenjeno: 11.07.2020. 16:25

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac ocenio je da današnjom odlukom Gradske izborne komisije da se lokalni izbori ponove na 27 biračkih mesta sedam dana nakon prestanka vanredne situacije u tom gradu raskrinkan, kako kažu, podlo osmišljeni plan Nebojše Zelenovića, da iako je izgubio izbore, još neko vreme ostane na vlasti.

„Sve je učinio Zelenović da kupi još vremena na vlasti odugovlačeći ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta kako bi odložio konačno priznanje izbornog poraza i odlazak sa vlasti“, ocenjuju šabački naprednjaci.

Oni tvrde i da je GIK po njegovom nalogu, odlučila da se izbori na 27 biračkih mesta ponove sedam dana po ukidanju vanredne situacije u Šapcu, kao da je, kako kažu, reč o vanrednom stanju, a ne o vanrednoj situaciji za koju je u ogromnoj meri odgovoran upravo Nebojša Zelenović.

Oni kažu i da je Zelenović ne čineći ništa, pustio da broj zaraženih raste, kako bi uveo vanrednu situaciju i od Šapca prvi put od početka krize sa korona virusom, napravio žarište s ciljem da po svaku cenu odloži ponovljene izbore i konačnu primopredaju vlasti.

„Ništa nije važno, ni građani, ni njihovo zdravlje, ni izborna volja naroda. Važno je samo da Zelenović i njegov mentor Dušan Petrović još koji dan otimaju pare Šapčana istovremeno uništavajući dokumentaciju o prethodnim kriminalnim aktivnostima“, navodi se u saopštenju.

Građani su sa 30 hiljada glasova već rekli kome veruju, SNS i Aleksandru Vučiću, ukazuje se u saopštenju.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 15°C

Grmljavina sa kišom

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 21°C
Min: 13°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana