SNS Šabac:Građani će glasati za poštenje i rad Tanjug

Objavljeno: 05.06.2020. 14:01 Izmenjeno: 05.06.2020. 14:01

Šabački odbor SNS saopstio je da je „vlast“ Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića za predsednika Gradske izborne komisije imenovala advokata Budimira Pavlovića, za kojeg tvrde da je jedan od najvećih dužnika budžeta Srbije.

Poverenik Gradskog odbora SNS za Šabac Boban Birmančević tvrdi da Budimir Pavlović na današnji dan po različitim osnovama duguje 10.011.203 dinara, čime se, kako navodi, plasirao na jedno od najviših mesta na listi onih koji duguju novac građanima Srbije i državnom budžetu.

„To je dokaz da Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, Nemanja Pajić i njihova lopovska ekipa upravo traže ljude, koji se za funkcije kvalifikuju, dugovanjem, prevarama i svim onim što ne služi na čast poštenim ljudima“, rekao je Birmančević, prenosi SNS u saopštenju. Birmančević tvrdi i da je Zelenović kupovao glasove na izborima 2016. godine, kao i da je oštetio budžet 2015. za 5 miliona evra, a gradski budžet 2019. godine za još dva miliona evra.

„Sve to ukazuje da je njihov cilj da se mali broj ljudi oko Dušana Petrovića lopovlukom enormno obogati na račun građana“, kaže Birmančević.

On navodi i da je supruga Budimira Pavlovića, Vesna Pavlović, na listi stranke Nebojše Zelenovića kao kandidat za odbornika što je direktno dovodi u sukob interesa, s obzirom na to da joj je suprug predsednik Gradske izborne komisije.

SNS navodi da su Petrović i Zelenović upropastili grad i da bi trebalo da vode kampanju za izbore 21. juna tako što bi se svakodnevno izvinjavali građanima.

Ocenjuje da oni ipak na izborima nemaju šta da traže i da će građani Šapca glasati za poštenje, prosperitet, rad i budućnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana