Prostorije SNS-a na Zvezdari na udaru pristalica opozicije Tanjug

Objavljeno: 25.02.2019. 12:51 Izmenjeno: 25.02.2019. 17:55

Beogradski odbor SNS saopštio je da su se na meti pristalica opozicije našle prostorije te stranke na Zvezdari, navodeći da to nije slika moderne i pristojne Srbije za koju se Aleksandar Vučić i SNS neumorno bore.

„Varvarizam Ðilasovih, Jeremićevih, Obradovićevih i Trifunovićevih pristalica nastavljen je i tokom prethodne noći na Zvezdari. Nakon upropašćavanja grada, nasilnici iz Saveza za Srbiju vređali su radnike Gradske čistoće i fizički nasrtali na njih“, stoji u saopštenju.

Kako kažu u SNS, očigledno im to nije bilo dovoljno, pa su nastavili da uništavaju tuđu imovinu.

„Divljaštvo, bahatost i vandalizam su oličenje SzS, a nasilje i teror nad političkim neistomišljenicima je jedina politika tog Saveza“, dodaje se u saopštenju.

Beogradski naprednjaci pozvali su nadležne organe da zaustave, kako kažu, svakodnevne napade na njihove aktiviste i stranačke prostorije.

„To nije slika moderne i pristojne Srbije za koju se Aleksandar Vučić i SNS neumorno bore“, zaključuje se u saopštenju.

 

Irena Vujović: Divljaštvo se nastavlja

Divljaštvo Đilasovog, Jeremićevog, Obradovićevog i Trifunovićevog saveza se nastavlja. Kako navodi Irena Vujović, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, tokom noći upropašćene su stranačke prostorije na Savskom vencu i Zvezdari, juče na Voždovcu, a tokom subotnje šetnje Đilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i Trifunovićevi sledbenici naružili su Beograd i napali radnike gradske čistoće koji su  bili na svom radnom zadatku.

„Pitam se koliko još bahatosti i nasilja treba Beograđani da trpe. Nasilnici lopovskog saveza očigledno  su svesni, ali ih ne zanima, to što će Beograđani morati da plate da se održava komunalni red zbog njihovog vandalizma i divljaštva. Apelujem na nadležne državne organe da što hitnije stanu na put ovoj osionosti. Beograd i Beograđani ne zaslužuju da budu žrtve i taoci ovih političkih kreatura koje gledaju samo vlastitu korist i džep i u tu svrhu zloupotrebljavaju građane”, navodi Irena Vujović.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 12°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 16°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana