SNS pozvala DS da odluči:Protesti ili rad Skupštine Tanjug

Objavljeno: 10.04.2017. 19:50 Izmenjeno: 10.04.2017. 20:00

SNS je pozvala danas DS i njenog predsedničkog kandidata Sašu Jankovića da konačno odluče da li žele da nastave sa organizovanjem protesta, jer su razočarani zbog rezultata predsedničkih izbora, ili će konačno omogućiti rad Narodne Skupštine i poštovati neprikosnovenu i nedvosmislenu izbornu volju građana Srbije.

 

U saopštenju SNS se navodi da Demokratska stranka ne samo da danima sprečava normalno funkcionisanje Skupštine Srbije, nego i onemogućava građane da planiraju svoj svakodnevni život i da se kreću bez ograničenja i svakodnevnih kašnjenja, navodi se u saopštenju.

„Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da kada govore o nezavisnosti i urušavanju institucija, neka prvo pogledaju u pravcu svog predsedničkog kandidata, Saše Jankovića, koji je na najbrutalniji način unizio instituciju ombudsmana i zloupotrebljavao funkciju u cilju svoje političke karijere, politikanstva i svakodnevnih laži, a onda da se sete i svih institucija koje su uništili“, stoji u saopštenju.

SNS ističe da građani nisu zaboravili kako je DS „reformisala“ pravosuđe svojim partijskim kadrovima, postavljala partijske poslušnike na čelo sudova, tužilaštava, bolnica, univerziteta, medijskih kuća, kakve su medijske zakone donosili i kako su izgledali „demokratski“ mediji za vreme njihove vladavine.

„Nažalost, Demokratska stranka, osim laži, nema ništa da ponudi građanima Srbije, slagali su juče, lažu i danas, a nastaviće da lažu i svakog narednog dana“, poručili su iz SNS.

DS i D JB za smenu Gojkovićeve i članova REM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 30°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 33°C
Min: 23°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana