SNS odgovorio Pajtiću: Ako je neko krao onda je to Pajtić Tanjug

Objavljeno: 25.04.2016. 13:13 Izmenjeno: 25.04.2016. 13:13

Srpska napredna stranka saopštila je danas da nema potrebe da lider DS Bojan Pajtić, za koga navode, da je lažov i lopuža, brani ijedan glas, jer je upravo on jedini koji u Srbiji krade glasove, te da se građani toga odlično sećaju.

Srpska napredna stranka saopštila je danas da nema potrebe da lider DS Bojan Pajtić, za koga navode, da je lažov i lopuža, brani ijedan glas, jer je upravo on jedini koji u Srbiji krade glasove, te da se građani toga odlično sećaju..

„Građani se odlično sećaju da je glavni akter afere ‘Bodrum’ upravo Bojan Pajtić, koji je bezočno podvaljivao, krao glasove i varao, glasajući za izbor guvernera NBS karticama poslanika koji su, umesto u skupštinskoj sali, bili na letovanju. Kada mu ni to nije bilo dovoljno, najdrskije je slagao da ima avionske karte i taksi račune kojima može navodno da dokaže ovu najgnusniju prevaru“, podsećaju iz SNS-a.

Ističu da je SNS uvek radila pošteno, fer i po zakonu, a tako će, kažu, i nastaviti da rade, za razliku od Bojana Pajtića i Demokratske stranke.

„A građani Srbije će tek imati priliku da vide koliko je Pajtić pokrao narodnih para u Vojvodini, pošto je sada, posle 16 godina, konačno pao sa vlasti“, poručili su srpski naprednjaci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 31°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 35°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana