SNS o „nedelima“ Dragana Đilasa Studio B

05. 06. 2019. 18:03:28

U organizaciji SNS-a održan performans ispred Pionirskog grada  kojim je ta stranka podsetila na sva nedela koja je činio Dragan Đilas za vreme svoje vlasti.

foto Tanjug

Član predsedništva SNS-a Aleksandar Jovičić podseća na izgradnju Puzzle grada na Voždovcu  koji je građane prestonice koštao 300.000 evra i koji je izgrađen na zemljištu Ministarstva odbrane bez ijedne građevinske dozvole.Takođe, Jovičić podseća i na izgradnju objekta u Pionirskom parku koji je navodno trebao da služi za boravak dece.

On kaže da je taj objekat Đilas  pretvorio u kuću Velikog brata koja je  njegovom preduzeću donela milione evra zarade a koju je on na ime naknade plaćao nešto više od 100 evra. Na taj način, dodaje Jovičić , Pionirski grad oštećen je za više od 600.000 hiljada evra.

One Response to “SNS o „nedelima“ Dragana Đilasa”

  1. Dr Miggyy каже:

    LOPOVLUK SE BRANI LOPOVLUKOM?
    Ukoliko je Dragan Đilas radio protiv zakonske radnje, kako tvrde ljudi iz SNS, što ga ne uhapse i neka mu se sudi po važećim zakonima. U suprotnom, oni su saučesnici u lopovluku. Mislim da im više smeta Đilas kao političar, pa mu lepe lažne etikete. Setimo se šta su sve pričali o Saši Jankoviću dok je bio aktivan u opoziciji, od ubice, lopova i da je radio privatan posao, a platu primao na državna jasla. Kada se povukao iz politike niko ga više ne pominje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Sumaglica

Trenutna temperatura 1°C

Sumaglica

Utorak
Oblačno

Max: 0°C
Min: -2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana