SNS Novi Beograd Studio B

Objavljeno: 14.06.2020. 17:27 Izmenjeno: 14.06.2020. 17:27

Građani Novog Beograda prepoznali su u kom pravcu ta opština treba da se razvija, kao i da im je neophodna lokalna vlast koja će više imati sluha za potrebe običnih ljudi, poručila je nosilac liste Srpske napredne stranke za Novi Beograd dr Marija Zdravković nakon razgovora sa sugrađanima na Savskom keju u bloku 45.

Zato ćemo se, kaže, boriti da realizujemo projekte koji će biti u skladu sa njihovim potrebama, među kojima je, ističe, pešački most preko Save koji će biti zaštitni znak Beograda, kaže Marija Zdravković.

Novi Beograd je opština koja treba da ide napred i koja zaslužuje velike projekte u oblasti obrazovanja, kulture i zdravstvene zaštite, rekla je nosilac liste Srpske napredne stranke za Novi Beograd dr Marija Zdravković, nakon razgovora sa sugrađanima u okviru promocije programa te stranke na Savskom keju u bloku 45. Unapređenje zdravlja, kaže, jedan je od važnijih ciljeva, a to je, kako ističe, moguće ostvariti sa većim brojem zelenih površina i parkova.

Zajedno ćemo se izboriti i za trenutke koji tek dolaze, kao i za to da Novi Beograd postane mnogo bolji, lepši i humaniji, zaključuje doktorka Zdravković.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 18°C

Pretežno oblačno

Petak
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana