SNS: Jeremićev Mesni odbor u Jajincima tragikomičan potez Tanjug

Objavljeno: 11.06.2019. 10:48 Izmenjeno: 11.06.2019. 10:48

Član beogradskog odbora SNS Aleksandar Savić ocenio je da je osnivanje mesnog odbora Narodne stranke u voždovačkim Jajincima „tragikomičan“ potez, jer je, kako kaže, njen lider Vuk Jeremić dok je bio na vlasti građanima tog mesta nudio samo lažna obećanja.

 

Savić je ocenio da građani Beograda i Voždovca nikada neće zaboraviti da su Dragan Ðilas i Jeremić prvaci „jedino u disciplini jeftine demagogije i neispunjenih obećanja“.

Savić je naveo da su oni obećavali Voždovčanima Dom zdravlja u Jajincima, kolektor „Jelezovac“ i kanalizaciju u Maloj utrini, a da su za njima ostale samo prazne reči i rupe na putevima, na kojima nisu bili u stanju nijedan semafor da postave.

Kako kaže, Voždovac koji vodi SNS ima stotine kilometara novih puteva, a Jajinci imaju novi Regionalni zdravstveni centar, novu fiskulturnu salu, semafore i savremena autobuska stajališta.

„Zapanjuje me politička besramnost Vuka Jeremića, koji je u stanju da Jajince nazove takozvanom zabranjenom zonom SNS. Ni Jajinci, ni Voždovac to nisu, već mesto novih radnih mesta, novih zdravstvenih stanica i novih puteva“, rekao je Savić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana