SNS: Jedino Vučić ne rasmišlja o kampanji Studio B

Objavljeno: 22.04.2020. 13:39 Izmenjeno: 22.04.2020. 13:39

Beogradski odbor Srpske napredne stranke odbacio je kritike pokreta Dveri, navodeći da tokom epidemije korona virusa jedino Aleksandar Vučić ne razmišlja o kampanji.

SNS navodi da je Vučić obustavio sve izborne radnje, da se politički ne oglašava i da mu je jedina misija da se bori za život Srbije.

Lider Dveri Boško Obradović je, međutim, pozvao građane da za Uskrs idu u crkve, da se penzionerima dozvoli kretanje i okupljanje, iako bi se to protivili odluci struke koja je dala jasne preporuke, navodi beogradski odbor stranke.

Kako ocenjuju, za razliku od Dveri, SNS se borila sa opasnim protivnikom i sačuvala život građana, dok je glavna misao Obradovića bila da uđe u vladu bez izbora i podrške građana.

 Saopštenje SNS-a prenosimo u celosti:

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštava da je neverovatno koliko Dverijani ne razmišljaju i koliko su spremni da masno lažu, zarad političkog poena i Đilasove pohvale.

Jedini koji o kampanji nije razmišljao je bio upravo Aleksandar Vučić. Sve izborne radnje je obustavio, politički se nije oglašavao, a jedina misija mu je bila da se bori za život Srbije.

Što se za Boška, Dveri i njihove pajtaše iz Đilasovog SzS-a ne može reći. Zar treba da podsećamo na Boškov poziv da građani za Uskrs odu u crkve, iako još nismo čuli u koju crkvu je on tog dana otišao. Zar treba da podsećamo na njihove pozive da se penzionerima dozvoli kretanje i okupljanje iako je to protiv struke koja je dala jasne preporuke.

Za razliku od Boška i njegovih Dverijana, Srpska napredna stranka predvođena Aleksandrom Vučićem borila se, i nadamo se izborila, sa opasnim protivnikom i sačuvala je život građana, što je za nas bilo najvažnije, dok je za Boška sve vreme glavna misao bila kako da uđe u Vladu bez izbora i bez podrške građana, pa se time bavi i danas.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 25°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana