SNS: Ðilas građanima može da ponudi samo proteste Tanjug

Objavljeno: 05.09.2021. 18:33 Izmenjeno: 05.09.2021. 18:33

Predstavnici SNS reagovali su na  izjavu lidera S SP Dragan Ðilasa koji je najavio proteste ukoliko se ne obezbede fer i pošteni izbori i ocenili su da Ðilas građanima jedino i može da ponudi proteste

Šef odborničke grupe SNS i narodni poslanik Aleksandar Mirković u saopštenju dostavljenom medijima naveo je da je Ðilas još jednom potvrdio da su protesti jedino što može da ponudi građanima, kao i da je ulica jedini način da se „dočepa vlasti“.

„Prazne priče, u kojima čak i ne skriva da ne zna kako se odvija dijalog bez posredstva stranaca, kao i da ne zna sa čime će evroparlamentarci izaći pred njega, govori o njegovoj nezainteresovanosti za bilo šta sem za dolazak na vlast“, navodi Mirković.

Dodaje da je u Ðilasovoj današnjoj izjavio primetio da bez obzira na ishod dijaloga već sada govori kako to nije dovoljno za fer izbore i navodi da je to pravljenje „alibija“ za, kako kaže, „izborni fijasko“ koji ga očekuje.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović reagujući na Ðilasovu izjavu smatra da SNS ima posla sa „ucenjivačima“.

„Što se tiče protesta, nagledali su se građani Srbije prethodnih godina kako izgledaju ti njegovi „mirni“ protesti sa upadima u RTS sa motornom testerom, nasilnim upadima u Narodnu skupštinu i lomljenjem ruku i nogu policajcima koji samo rade svoj posao“, naveo je Joksimović.

Poručuje predstavnicima opozicije da se ne nadaju da će „preko ulice“ da se vrate na vlast.

„Nek se ne nada i da će građani na bilo kojim izborima glasati za njega. Građani Beograda i Srbije na aprilskim izborima glasaće za Aleksandra Vučića, jer je samo on garancija da će Srbija nastaviti da se razvija i da se uzdiže kao nikada u svojoj istoriji“, rekao je Joksimović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 23°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana