SNS: Čist fašizam Ðilasa i Obradovića Studio B

Objavljeno: 08.05.2020. 21:13 Izmenjeno: 09.05.2020. 17:38

Poslanici vladajuće većine osudili su  divljački pir Boška Obradovića.    

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović osudio kaže da je u Srbiji na delu čist i ogoljen fašizam hitlerovskog i ustaškog tipa iza kojeg, kako kaže, stoje lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas i njegov saradnik Boško Obradović.

Poslanik SNS Vladimir Orlić je u skupštini pokazao fotografije na kojima se vide povrede Marijana Rističevića na glavi u predelu uva i zapitao da li je to  to poruka kako će politički život izgledati ako oni budu na vlasti.

Orlić je rekao da se pristalice Dveri koje su napale Rističevića nisu zaustavile dok nisu videle da mu je glava prokrvarila.

Je l“ to poruka kako će politički život izgledati ako oni budu na vlasti, zapitao je Orlić.

Martinović:Na delu čist fašizam Ðilasa i Obradovića

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović osudio je incident ispred Narodne skupštine u kojem je napadnut narodni poslanik Marijan Rističević uz ocenu da je u Srbiji na delu čist i ogoljen fašizam hitlerovskog i ustaškog tipa iza kojeg , kako kaže, stoje lider Saveza zs Srbiju Dragan Ðilas i njegov saradnik Boško Obradović.

Martinović je rekao da su građani danas mogli da vide kako izgleda demokratija u režiji Ðilasa i Obradovića čije su pristalice, kako je naveo, ispred parlamenta fižički napali Rističevića.

““Iscepali su mu sako na komade, tako bi iscepali i Srbiju kad bi došli na vlast. Bacili su Rističevića na zemlju i šutirali ga, a u poslednjem momentu reagovali su poslanik Marko Atlagić i skupštinsko obezbeđenje. Pitanje je šta bi bilo sa njegovim životom““, rekao je Martinović na sednici parlamenta.

On je rekao je da očekuje da svi narodni poslanici i građani osude““ fasističko divljanje““ Obradovića i Ðilasa ističući da to nema nikakve veze sa politikom i stranačkim programom, kao i da se tako nešto u Srbiji nikada nije dešavalo, a ni u Evropi osim u Hitlerovoj Nemačkoj ii Pavelićevoj NDH.

Dodao je da će SNS kao poslanička grupa i kao stranka nastaviti da se bori za snažnu , demokratsku i razvijenu Srbiju i da se ne dozvoli da na vlast ikada dođu oni koji,kaže, napadaju druge samo zato što su njihovi politički neistomišljenici.

 

Jovanov:Bolesna ideja da se izazove građanski rat

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov za incident ispred Skupštine Srbije rekao je da se radi o bolesnoj ideji da se u Srbiji izazove građanski rat, nakon koga bi se vinovnici nekako dočepali vlasti, jer demokratskim i mirnim sredstvima ne mogu.

Jovanov je u saopštenju naveo da je to učinjeno po naredbi Dragana Ðilasa, a da „fašistička banda predvođena Boškom Obradovićem nije samo napravila novi u nizu incidenata“.

On je dodao da u tom kontekstu i sa tim ciljem, već nekoliko dana unazad nastupaju svi, kako kaze, Ðilasovi plaćenici i mediji koji su pod njegovom kontrolom.

„Samo su im uloge različite. Njegovi plaćenici i mediji danima horski govore o tome da je Srbija na ivici građanskog rata, čime pripremaju javnost za ono što smeraju da urade, istovremeno upirući prstom u vlast, iako sve incidente, fizičke i verbalne napade, prave samo oni. Sa druge strane, fašističke horde imaju zadatak da izazovu požar koji će zapaliti Srbiju“, naveo je Jovanov u saopštenju.

On smatra i da samo poremećenoj osobi, operisanoj od svake odgovornosti prema sopstvenoj državi i životima građana, može da padne na pamet da radi sve ovo.

„Samo ozbiljno poremećen čovek može i da pomisli da ponovo Srbi ubijaju Srbe, samo zbog njegove nezajažljive želje da se dočepa vlasti. Na žalost, takvi su danas pokazali da ih ima“, ukazuje Jovanov.

Prema njegovim rečima, slika Ðilasove Srbije je krvava glava narodnog poslanika Marjana Rističevića, koga na njegovom radnom mestu „linčuju Ðilasovi fašistički psi“.

On ističe da ta slika Ðilasove Srbije, ne može i ne sme postati i slika Srbije.

„Dužni smo da se ovome narastajućem zlu suprotstavimo i kao društvo i kao pojedinci, istovremeno vodeći računa da ne učinimo ništa što bi išlo u prilog ostvarenja njihovog suludog plana“, poručio je Jovanov, saopšteno je iz SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana