SNS: Božović vrši pritisak na nezavisne državne organe

Objavljeno: 28.09.2016. 18:57 Izmenjeno: 28.09.2016. 18:57

Gradski odbor SNS-a ocenio je da su, u najmanju ruku, skandalozne izjave predsednika Gradskog odbora DS Beograda Balše Božovića, kojima nastavlja da vrši pritisak na nezavisne državne organe.

„Vreme u kome ste vi odlučivali koga će policija da hapsi, protiv koga će Tužilaštvo podizati optužnicu je prošlost, kao i vaša stranka koju su građani kaznili na izborima“, navedeno je u saopštenju.

SNS ističe da je „nedopustivo da bilo ko iz DS-a pominje vladavinu prava, kada je jedino pravo u vreme njihove vlasti bilo da ljudi bliski tadašnjem režimu opustoše Beograd“.

Tako su, kako se navodi, „nameštali tendere za podzemne kontejnere, pa su građani za to platili preko 117 miliona dinara“, a „demokratska bahatost je bila velika, pa su građane opljačkali za dodatnih 650 miliona prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra“. Ako već želite da pokažete brigu, vratite građanima sve što ste opljačkali, a nezavisne državne organe pustite da rade bez pritisaka“, poručio je Gradski odbor SNS-a.

Srpska napredna stranka pokazuje kako se radi u interesu građana, kako zakon jednako važi za sve i šta znači borba za modernu, uređenu i Srbiju na evropskom putu, stoji u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Petak
Moguća kiša

Max: 8°C
Min: 4°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana