SNS Beograd: Podrška Vučiću da očuva mir i stabilnost

Objavljeno: 17.03.2019. 19:16 Izmenjeno: 17.03.2019. 19:16

„Pretnje silovanjem, vešanjem, jučerašnji monstuozni upad u RTS sa sve motornom testerom, današnja blokada i nasilje ispred zgrade Predsedništva su odraz njihove nemoći i mržnje, jer drugi program nemaju“, navedeno je u saopštenju. Gradski odbor Beograd SNS-a, sa svih 17 beogradskih odbora: Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, […]

„Pretnje silovanjem, vešanjem, jučerašnji monstuozni upad u RTS sa sve motornom testerom, današnja blokada i nasilje ispred zgrade Predsedništva su odraz njihove nemoći i mržnje, jer drugi program nemaju“, navedeno je u saopštenju.

Gradski odbor Beograd SNS-a, sa svih 17 beogradskih odbora: Barajevo, Voždovac, Vračar, Grocka, Zvezdara, Zemun, Lazarevac, Mladenovac, Novi Beograd, Obrenovac, Palilula, Rakovica, Savski venac, Sopot, Stari grad, Surčin i Čukarica, poručili su nasilnicima iz SzS da se nismo i nećemo uplašiti njihovog divljaštva, i da nikada nećemo podleći pritiscima nasilnika, fašista i lopova.

Nadležne državne organe pozivamo da reaguju na nasilje i da ga sankcionišu, jer niko ne sme biti iznad zakona, saopštio je Gradski odbor Beograd SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 21°C

Sumaglica

Ponedeljak
Mogući pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana