Službeni glasnik ponovo beleži rekordnu dobit studio b

Objavljeno: 28.07.2022. 12:37 Izmenjeno: 28.07.2022. 12:37

“Ponosna sam na ljude u Službenom glasniku koji su od 1. januara radili danonoćno na poslovima vezanim za referendum i izbore, štampu udžbenika, izdavanje kapitalnih dela… rekla je direktorka Trivan.

Službeni glasnik, koji već godinama važi za jedno od najuspešnijih javnih preduzeća, završio je prvu polovinu godine sa neverovatnim rezultatom. Naime, iako je projektovana dobit trebalo da bude 44 miliona dinara, Službeni glasnik je ostvario dobit od 88 700 000 dnara, što je više nego duplo veća dobit.

“Ponosna sam na ljude u Službenom glasniku koji su od 1. januara radili danonoćno na poslovima vezanim za referendum i izbore, štampu udžbenika, izdavanje kapitalnih dela… Uprkos ozbiljnim finansijskim udarcima nastalim gubicima prihoda od oglašavanja javnih nabavki i ličnih dokumenata, uspeli smo da stanemo na noge i nadjemo nove poslove na tržištu. To nije svojstveno drugim javnim preduzećima koje očekuju od države da im reši sve probleme”, rekla je direktor JP Službeni glasnik Jelena Trivan.

Inaće, od dolaska Jelene Trivan na čelo Službenog glasnika, preduzeće sedam godina zaredom beleži dobit koju redovno uplaćuje u budžet republike Srbije, a direktorka Trivan je za te rezultate nagradjena titulom menadžera godine Privredne komore Srbije i grada Beograda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana