Slavko Gak: Školsku slavu Beograd dočekuje sa najvećim brojem gradilišta u školama u proteklih nekoliko decenija Beoinfo

Objavljeno: 26.01.2020. 20:01 Izmenjeno: 26.01.2020. 20:02

On je istakao da će u 2020. godini započeti radovi na 13 osnovnih i srednjih škola za šta je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu izdvojio oko 400 miliona dinara, te da je ovo godina kada će Beograd dobiti i novu školu.

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak čestitao je beogradskim đacima i zaposlenima u obrazovnim ustanovama sutrašnju školsku slavu Svetog Savu.

– Ovogodišnju školsku slavu dočekujemo sa najvećim brojem gradilišta u beogradskim školama u proteklih nekoliko decenija. Naš zadatak je da obnovimo škole i modernizujemo ih, a vaš da nastavite da se predano bavite obrazovanjem – poručio je Gak u čestitki.

– Radovi na izgradnji škole u naselju Leštane su u jeku i sve će biti spremno za novu školsku godinu – rekao je Gak.

On je poručio da je društvo obavezno da se odgovorno bavi jednim od najvažnijih sektora.

– Uloga Grada je da obezbedi dovoljno novca za dobre uslove za rad i učenje i to se posle mnogo godina dešava, a profesora da daju sve od sebe da iznedrimo kvalitetno obrazovane nove generacije. Oni to i rade i hvala im na posvećenosti – zaključio je Gak.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Jak vetar

Max: 8°C
Min: 4°C

Jak vetar

Vremenska prognoza za 5 dana