SJAJNI ZEMUNSKI JEDRILIČARI studio b

Objavljeno: 20.12.2022. 09:53 Izmenjeno: 20.12.2022. 10:06

Pored zemunskih jedriličara ovenčanih zlatom, tu su i njihovi drugovi iz kluba koji su na Državnom prvenstvu osvojili isto toliko sjajne medalje.

SJAJNI ZEMUNSKI JEDRILIČARI

 

Zvanično proglašenje Državnih prvaka za 2022. godinu u različitim kategorijama jedrenja, koje je organizovao Jedriličarski savez Srbije, proteklo je u znaku zemunskih jedriličara.

Jedriličarski klub “Zemun“ ove godine ovenčan je niskom sjajnih bisera. Andrej Bozoki državni je prvak u klasi “Optimist“, Andrija Maraš najbolji je u muškoj kategoriji klase “ILKA 4“, Dušan Trbojević, šampion je u muškoj kategoriji klase “ILKA 6“, Natalija Pantić i Petar Bojović, državni su prvaci u klasi 470. Zatim, Nikola Rnjak, Dušan Trbojević i Nikola Đorđević, državni su prvaci u klasi “Mikro“, Andrej Bozoki, Vladimir Vrebalov, Ana Vrebalov, Eva Petrović i Andrej Petrović najbolji su u timskom jedrenju u klasi “Optimist“.

Pored zemunskih jedriličara ovenčanih zlatom, tu su i njihovi drugovi iz kluba koji su na Državnom prvenstvu osvojili isto toliko sjajne medalje. Ana Vrebalov je osvojila drugo mesto u klasi “Optimist“, Miljana Zeković je bila srebrna u ženskoj kategoriji klase “ILKA 6“, Angelina Saračević, treće mesto u ženskoj kategoriji klase “ILKA 6“, Luka Eraković, drugo mesto u muškoj kategoriji klase “ILKA 6“, Pavle Đorđević, treće mesto u klasi “Finn“, Ksenija Joksimović i Nikola Đorđević, treće mesto u klasi 470, a Zlatan Zlatković, Natalija Pantić i Petar Bojović treći su u klasi “Mikro“.

Bio je to više nego važan povod da 18. decembra takmičari proslave svoje uspehe u prostorijama Jedriličarskog kluba Zemun.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Pretežno oblačno

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 10°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana