„Širenje lažnih vesti opasno kao i situacija s koronavirusom“ Studio B

Objavljeno: 13.03.2020. 17:19 Izmenjeno: 13.03.2020. 17:21

Širenje lažnih vesti jednako je opasno kao i situacija u kojoj se ceo svet nalazi suočen s koronavirusom, poručio je predsednik Aleksandar Vučić povodom montiranog snimka čiji je on akter, a koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, Dena Grejson, bivša kandidatkinja demokrata za Kongres SAD-a, koja se na Tviteru predstavlja kao stručnjak za ebolu i druge pretnje od pandemija, podelila je na toj mreži jedan deo snimka s Vučićeve pres-konferencije od pre nekoliko dana, u trajanju od 18 sekundi.

foto-Tanjug-Chinatopix-via-AP

Naime, Dena Grejson, bivša kandidatkinja demokrata za Kongres SAD-a, koja se na Tviteru predstavlja kao stručnjak za ebolu i druge pretnje od pandemija, podelila je na toj mreži jedan deo snimka s Vučićeve pres-konferencije od pre nekoliko dana, u trajanju od 18 sekundi. Snimak trenutka u kojem se Vučić zakašljao, isečen je tako da je izostalo njegovo objašnjenje da se zagrcnuo pošto je popio vodu, te tako emitovan sugeriše da je predsednik Srbije možda zaražen koronom.

Predsednik je na svom nalogu na Tviteru objavio originalni, duži deo snimka, na kojem se vidi i čuje njegovo objašnjenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 22°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana