Selaković:Samo mirna, stabilna Srbija garantuje prosperitet Tanjug

Objavljeno: 14.03.2022. 15:59 Izmenjeno: 14.03.2022. 16:06

Da bismo sačuvali ovakve prirodne lepote, mi moramo da imamo jaku privredu, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, a to možemo da obezbedimo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu

foto Tanjug

 

Funkcioneri Srpske napredne stranke Nikola Selaković, Sara Pavkov i Ivana Nikolić obišli su  Pomoravski okrug, gde su poručili da samo mirna i stabilna Srbija može da garantuje prosperitet građanima.

Selaković je rekao da se u prethodnim godinama moglo videti šta sve Srbija može da učini kada je jaka, složna i kada zna šta želi – da stane na noge, uspravi se i učini dobro i sebi, i svim svojim ljudima.

„Samo mirna i stabilna Srbija može da garantuje prosperitet svakom svom građaninu i čitavoj našoj državi, takvu Srbiju moramo da sačuvamo, a dan odluke je 3. april“, rekao je Selaković, a saopštila SNS.

Sara Pavkov je rekla da naprednjaci slušaju potrebe građana, ali i prirode, zbog čega su obezbedili prostor za sve privrednike, domaće i strane, male i velike, ali i dodatna sredstva za zaštitu životne sredine.

„Da bismo sačuvali ovakve prirodne lepote, mi moramo da imamo jaku privredu, moramo da sačuvamo mir i stabilnost, a to možemo da obezbedimo samo sa Aleksandrom Vučićem na čelu“, rekla je Pavkov.

Ivana Nikolić je dodala da se ne može napredovati bez malih i srednjih preduzeća.

„Našoj državi su važne male porodične firme, jer zadržavaju mlade i nude im prosperitet, koji se oglada ogleda i u razvijenoj infrastrukturi koju Srbija danas ima, i koja će tek da se gradi u budućnosti“, rekla je Nikolić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 28°C

Delimično oblačno

Petak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 24°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana