Sekretarijat za inspekcijske poslove poziva građanku Mariniku Tepić da dostavi zvanične prijave Beoinfo

Objavljeno: 16.12.2020. 17:11 Izmenjeno: 16.12.2020. 17:11

Sekretarijat za inspekcijske poslove poziva građanku Mariniku Tepić da do petka dostavi ovom sekretarijatu zvanične prijave za sve slučajeve koje je  na konferenciji za štampu pominjala, izjavila je gradska sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović

– Žao nam je što građanka Tepić nije iskoristila svoje zakonsko pravo da podnese prijave ovom sekretarijatu. Prijavu nije morala da podnese pod svojom imenom. Mogla je to da učini i anonimno. Preslušali smo njeno današnje, moramo da kažemo, konfuzno izlaganje i nismo mogli da utvrdimo nijednu adresu kao ni jedan dokaz za teške optužbe koje je iznela. Zato pozivamo građanku Tepić da podnese prijave sa konkretnim dokazima o onome o čemu je pričala – istakla je Božović.

Ona je dodala da će gradski Sekretarijat za inspekcijske poslove postupiti po ovim prijavama u najkraćem roku i kao i uvek obavestiiti javnost o merama koje su preduzeli.

– Pozivamo građanku Tepić da sarađuje sa Gradom Beoogradom i da pokuša svaku svoju dilemu da reši u komunikaciji sa državom. Iznošenje paušalnih optužbi podriva poverenje građanki i građana u inspekciju i to nije dobro za državu – izjavila je Sonja Božović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana