Sednica Skupštine grada

Objavljeno: 05.03.2016. 12:49 Izmenjeno: 05.03.2016. 12:49

Sednicu Skupštine grada zakazana je u ponedeljak, 7. mart, u 10 časova.

Odbornici će raspravljati o Predlogu generalnog urbanističkog plana Beograda, Predlogu plana generalne regulacije građevinskog područja sedišta jedinice lokalne samouprave – Grad Beograd, celine 1 – 19, kao i nekoliko planova detaljne regulacije od značaja za grad.

Na dnevnom redu će biti i Izveštaj o realizaciji programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za period od 1. januara do 31. decembra 2015. godine, Predlog izmene i dopune programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2016. godinu, Predlog odluke o izmeni odluke o izradi plana detaljne regulacije „ciglana uz Batajnički put“ u Gradskoj opštini Zemun, Predlog izmene i dopune programa obnove objekata javne namene na teritoriji grada Beograda, Informacija o aktivnostima organa Grada Beograda za realizaciju ulaganja u projektima od značaja za grad Beograd, Predlog rešenja o razrešenju i imenovanju zamenika člana Gradske izborne komisije, kao i Predlog odluke o obrazovanju robnih rezervi grada Beograda.

Odbornici će raspravljati i o Predlogu odluke o učeničkim i studentskim stipendijama, Predlogu odluke o finansiranju i sufinansiranju programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora u gradu Beogradu, kao i o Predlogu odluke o podizanju spomen-obeležja Jeleni Šantić, Predlogu rešenja o obrazovanju odbora za podizanje spomen-obeležja Jeleni Šantić, kao i Predlogu programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Beograda.

Po skraćenom postupku odlučivaće se o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola.

Sednica Skupštine održaće se u zgradi Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića 6 (sala 10 u prizemlju).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno vedro

Subota
Pretežno sunčano

Max: 25°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana