Sednica Skupštine grada zakazana za ponedeljak, 30. avgust Beoinfo

Objavljeno: 24.08.2021. 17:04 Izmenjeno: 24.08.2021. 17:05

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je sednicu Skupštine grada za ponedeljak, 30. avgust, koja će se održati u Sava centru

Na dnevnom redu je Predlog zaključka o ispravci Odluke o završnom računu Grada Beograda za 2020. godinu, Predlog odluke o otpisu potraživanja dospelih na dan 31. decembra 2018. godine po osnovu neizmirenih izvornih javnih prihoda Grada Beograda prema Privrednom društvu kompanija „Progres” a.d. Beograd, Predlog odluke o povećanju osnovnog kapitala JKP „Zelenilo – Beograd” i JKP „Gradska čistoća”, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja JKP „Beograd-put” za 2021. godinu.

Pred odbornicima je i Predlog odluke o dopuni Odluke o stalnim manifestacijama u oblasti kulture od značaja za grad Beograd, Izveštaj o napretku sprovođenja Programa zaštite životne sredine za period od 2016. do 2020. godine, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o taksi prevozu, Predlog odluke o javnom prevozu putnika u linijskoj plovidbi na teritoriji grada, Predlog strategije razvoja javnog linijskog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda za period do 2033. godine, sa presekom 2027. godine, Predlog odluke o dopunama Odluke o Gradskoj upravi Grada Beograda, kao i Predlog kodeksa ponašanja službenika i nameštenika Grada Beograda.

Na dnevnom redu će biti i nekoliko predloga planova detaljne i generalne regulacije od značaja za razvoj grada, kao i predlozi odluka o izradi značajnih planskih dokumenata.

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 32°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 37°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana