Sednica Skupstine Grada odložena za 1. mart tanjug

Objavljeno: 19.02.2024. 10:20 Izmenjeno: 19.02.2024. 10:29

Najstariji odbornik Skupštine grada Toma Fila koji je trebalo da predsedava konstitutivnom sednicom, rekao je na početku da se današnja sednica zbog nedostatka kvoruma odlaže za 1.mart u 10 sati. U sali nije bilo poslanika liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Socijalističke partije Srbije i liste „Mi – Glas iz naroda“. Prethodno […]

Najstariji odbornik Skupštine grada Toma Fila koji je trebalo da predsedava konstitutivnom sednicom, rekao je na početku da se današnja sednica zbog nedostatka kvoruma odlaže za 1.mart u 10 sati. U sali nije bilo poslanika liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Socijalističke partije Srbije i liste „Mi – Glas iz naroda“. Prethodno su poslanici liste „Srbija protiv nasilja“ i NADE ušli u salu Skupštine grada, gde je trebalo da počne konstitutivna sednica. Oni su nosili transparente protiv navodnih izbornih manipulacija na Beogradskim izborima 17. decembra prošle godine.

U sali nije bilo poslanika liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i Socijalističke partije Srbije ni predstavnika liste „Mi glas iz naroda“. Prethodno su poslanici liste „Srbija protiv nasilja“ i NADE ušli u salu Skupštine grada, gde je trebalo da počne konstitutivna sednica. Dobrica Veselinović je ispred koalicije „Srbija protiv nasilja“ (SPN) rekao da je verifikovalo 60 odbornika, ali da u sali nema potrebnog kvoruma, pa će se sednica nastaviti 1. marta. Predstavnici opozicije su u salu ušli noseći transparente protiv navodnih izbornih manipulacija na beogradskim izborima 17. decembra prošle godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 18°C

-

Ponedeljak
Malo i umereno oblačno

Max: 26°C
Min: 17°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana