Sastanak naprednjaka u Novom Sadu Studio B, Tanjug

Objavljeno: 17.07.2021. 10:16 Izmenjeno: 18.07.2021. 09:39

Srpska napredna stranka će još jače da radi za građane Srbije. Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju, poručio je Vučić u Novom Sadu.

U Novom Sadu završen je sastanak proširenog sastava Izvršnog odbora SNS i stranačkih odbora iz Vojvodine na kome je predsednik Srbije i lider stranke Aleksandar Vučić poručio da će naprednjaci pred građane izaći sa konkretnim rezultatima svog rada, ali i konkretnim planovima za budućnost, rečeno je Tanjugu u SNS.

Predsednik je na skupu koji je trajao oko dva sata između ostalog rekao da je SNS otvorena stranka za sve poštene ljude, a da su svi odbori dužni da pozovu članstvo na sastanke stranačkih organizacija kao pripremu pred predstojeći Kongres stranke kao i da se time kreće u pripremu za kampanju za predstojeće izbore.

„Ono na čemu ćemo insistirati je da svi građani budu obavesteni sta smo uradili, i u lokalnim zajednicama, opstinama, gradovima i na nivou drzave“, naveo je Vučić.

Pored poruka o radu stranke, predstojećem Kongresu i izborima, predsednik je rekao da se Srbija nalazi u izazovnim vremenima, da mnogima smeta to što danas Srbija nije slaba država, što se ne dodvorava nikome i ljubomorno čuva svoju suverenost i nezavisnost.

On je posebno istakao ekonomske rezultate i gradnju i obnovu infrastrukture.

Ponosan je, kako je rekao, na postignuto, i poručio da će zato još jače da rade za narod Srbije.

„U SNS ima mesta za sve poštene i vredne ljude, treba da ostanemo otvorena stranka, stranka koja prima raširenih ruku ljude u svoje redove, u svoju porodicu“, rekao je Vučić.

On je istakao da nikada ne smeju ni da zaliče na one koji su, kako je naveo, svojom bahatoscu, lopovlukom unistili i razorili Srbiju.

„Oni su fabrike zakatančili, a mi ih otvaramo širom Srbije… Borićemo se za svaki novi put, prugu, most, bolnicu, dom zdravlja, školu, za novo povećanje plata i penzija. Niko nam ne može zabraniti da volimo i radimo za svoju Srbiju“, rekao je Vučić.

Skup je održan u prepunoj dvorani Spensa u prisustvu više hiljada ljudi koji su aplauzom pozdravili dolazak Vučića.

Na sastanku su učestvvoali i potpredsednici i članovi Predsedništva stranke, a održan je bez prisustva novinara.

Vučić je sinoć u Nišu održao sastanak sa stranačkim odborima centralne Srbije i Kosova i Metohije na kome je dao zadatke odborima i takođe poručio da se pripremaju za Skupstinu stranke i izbore.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana