Šapić:Dobre projekte sa Novog Beograda implementirati na nivou Grada Tanjug

Objavljeno: 29.01.2022. 13:32 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:47

„Sve ono što sam uspeo da uradim na opštini koju vodim, pokušaću da uradim i u Gradu Beogradu, s tim što ću imati daleko veći mehanizam i instrumente da to i ostvarim“, zaključio je Šapić.

Predsednik opštine Novi Beograd, potpredsednik SNS Aleksandar Šapić, izjavio je  da će sve dobre projekte koji su urađeni za vreme njegovog rukovođenja opštinom Novi Beograd, pokušati da implemetrira i na nivou Grada, ukoliko bude dobio poverenje Beograđana na izborima.

„Moja ideja je da, ukoliko budemo dobili poverenje građana, relativno brzo, ono što sam ja uspeo da uradim na Novom Beogradu implementiramo i na nivo Grada. Mi imamo Servisni centar blizu opštinske zgrade, nazvao bih ga upravo gradskom kućom i pokušaćemo da te male gradske kuće, servisne centre, postavimo u svim delovima grada“, rekao je Šapić.

Objašnjavajući šta to znači, Šapić je za TV Hepi kazao da u opštinu dolazite da završite administrativne stvari, a imaćete u vašem kraju i u tu gradsku kuću, u koju možete da dođete da vidite šta se to trenutno na opštini radi, da vidite kakve benefite vam opština pruža, programe za decu, da, na kraju krajeva, dođete da popijete kafu, porazgovarate, date neki predlog, sugestiju.

„Da pokušamo da to učinimo jednim prijatnim prostorom u koji će ljudi dolaziti, slično onome kako je danas na Novom Beogradu, a to je kod nas pokazalo rezulate“, dodao je on.

Naveo je i da postoji „lojaliti kartica“, sa kojom Novobeograđani ostvaruju razne benefite…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana